« Commission Junction med fin PPC-oversikt | Main | Latterlig høy provisjon fra Expekt »

October 01, 2008

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Niclas

Jeg leste for litt siden på en side fra en selverklært domeneekspert at det kan være smart å legge prisen under $500 da det lettere blir et slags impulskjøp uten lang intern behandling i styre og stell. På en mailingliste jeg følger ligger annenhåndsprisene jevnt over på $49-$299.

Selv kjøper jeg for $7 og selger nesten alltid over $500, men da er det selvfølgelig ikke noen daglig aktivitet.

For å få litt volum burde jeg nok legge meg under $500 selv. Ser at jeg aldri vil få tid til å gjøre noe konstruktivt med 99% av domenene uansett.

Asle Skarpengland

Interessant med den "vanligvis-ikke-over-$500-politikken", og jeg forstår den godt: Et innkjøp under 5000 kroner behøver man som regel ikke å spørre sjefen om å foreta.

Når man har 3-400 domener, går det greit å holde på disse år etter år ved å betale 100 kroner pr år.

Verre er det hvis man gearer opp domeneinnkjøpene og plutselig sitter med 3000 domener. Da bruker man en årslønn på å holde liv i "gullungene" sine, som man selvfølgelig forlengst har fått et emosjonelt forhold til.

Jeg ser også at mange domenespekulanter legger seg rett under $100 for et helt greit domene.

The comments to this entry are closed.

blogg

nyheter

dagbok

programmer

forum

amerikanske affiliatenettverk jeg benytter

Relevante lenker fra Google

sponsede lenker fra google

Velkommen